ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι εννιά που διώχνει ο Μουρίνιο

Οι εννιά που διώχνει ο Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο ετοιμάζει εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εννιά παίκτες, ανάμεσα στους οποίους ο Γιανουζάι, αναμένεται να μάθουν εντός της ημέρας ότι δεν υπολογίζονται.

Σε όλες τις ομάδες που έχει εργαστεί θέλει να έχει ένα ρόστερ με 24 ποδοσφαιριστές συν τρεις τερματοφύλακες. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει για τον Μουρίνιο ούτε και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αυτό το λόγο θα προχωρήσει σε εκκαθάριση του ρόστερ.

Ήδη εννιά παίκτες θα μάθουν εντός της ημέρας ότι δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο προπονητή και θα παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Δεν αποκλείεται με κάποιους από αυτούς να διακοπεί εντελώς η συνεργασία και να μείνουν ελεύθεροι. Ο πιο γνωστός από τους εννιά είναι ο Γιανουζάι ο οποίος θα πρέπει να βρει ομάδα για να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν. Οι υπόλοιποι της λίστας είναι όλοι μικροί σε ηλικία. Οι Περέιρα, Τζάκσον, Μπλάκετ, ΜακΝέιρ, Γουίλσον είναι ενήμεροι ότι πρέπει να βρουν ομάδα για να δοθούν δανεικοί, ενώ το ίδιο θα συμβεί εντός της ημέρας και με τον Κιν. Από εκεί και πέρα ακόμα δύο παίκτες αναμένεται να προστεθούν στη λίστα με το όνομα του Σβαϊνστάιγκερ να ακούγεται έντονα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Μάλιστα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την υποδέχτηκε με ένα μικρό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό στο twitter της με πλάνα από την προπόνηση.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ