ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι αριθμοί διαψεύδουν τον Φαν Χάαλ

Οι αριθμοί διαψεύδουν τον Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χαάλ παραπονέθηκε πως λείπει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένας στράικερ των 20 γκολ τη χρονιά. Οι Φαν Πέρσι, Ρούνεϊ και Φαλκάο έχουν όμως διαφορετική άποψη από τον Ολλανδό!

Η δήλωση του Λουίς Φαν Χαάλ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πως " αυτή την στιγμή δεν έχουμε επιθετικό που να σκοράρει 20 γκολ" ήταν μομφή για τους στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν "πετάνε φωτιές": ο Φαν Πέρσι έχει 10 γκολ, ο Ρούνεϊ 8 και ο Φαλκάο μετράει μόλις 4.

Ωστόσο υπάρχει και ο αντίλογος σε αυτό το παράπονο του 63χρονου τεχνικού και αυτός διατυπώθηκε μέσα από την "Mirror", με την αγγλική εφημερίδα να έρχεται σε σύγκρουση με τον Φαν Χάαλ θυμίζοντάς του πως οι τρεις αυτοί παίκτες έχουν πετύχει 20+ γκολ σε μία σεζόν συνολικά 12η φορές.

Ο Ρούνεϊ ξεπέρασε για πρώτη φορά το φράγμα των 20 γκολ σε μία σεζόν το 2006-07 (23 γκολ) ενώ δύο χρονιές μάλιστα (2009-10 και 2011-12) σταμάτησε στα 34 γκολ με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

Οι αριθμοί διαψεύδουν τον Φαν Χάαλ

Ο Ρόμπιν ΦΑν Πέρσι πέτυχε τρεις φορές ως ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ 20+ γκολ (στην τελευταία του μάλιστα με τους "κανονιέρηδες" σταμάτησε στα 37) και στην πρώτη του σεζόν στο "Old Trafford" που πανηγύρισε το πρωτάθλημα, έστειλε 30 φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι αριθμοί διαψεύδουν τον Φαν Χάαλ

Όσο για τον Φαλκάο που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα προσαρμογής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί ο δανεισμός του από τη Μονακό, ξεπέρασε δύο φορές τα 20 γκολ σε μία σεζόν όταν ήταν στην Πόρτο και ισάριθμες στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι αριθμοί διαψεύδουν τον Φαν Χάαλ

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν φτάνει το όχι και τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, ο Λουίς Φαν Χάαλ δέχεται βολές από τα αγγλικά ΜΜΕ και από τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις που κάνει για την ομάδα του...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ