ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι απανωτές γκάφες του Φαν Χάαλ για τη Γιουνάιτεντ

Οι απανωτές γκάφες του Φαν Χάαλ για τη Γιουνάιτεντ
Φαν Χάαλ

Σε διπλή γκάφα υπέπεσε ο Λουίς φαν Χάαλ τη Μεγάλη Παρασκευή (29/4), ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ντε Χέα δεν έχει πάρει πρωτάθλημα στην Premier League και ότι Ρούνεϊ και Κάρικ έχουν ένα, "ίσως περισσότερο από ένα".

Δεν τα... κατάφερε καλά ο Λουίς φαν Χάαλ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Μεγάλη Παρασκευή (29/4), ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέστερ την Κυριακή (1/5). Στην προσπάθειά του να... εξηγήσει το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι 17 βαθμούς πίσω από τις "αλεπούδες", υπέπεσε σε γκάφες.

Υποστήριξε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του, Νταβίντ Ντε Χέα, δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στην Premier League, καθώς και ότι ότι Ρούνεϊ και Κάρικ έχουν ένα, "ίσως περισσότερο από ένα". Αυτό και ενώ ο Ισπανός γκολκίπερ έχει στεφθεί πρωταθλητής το 2013 και οι άλλοι δύο έχουν κατακτήσει πέντε!

Οι απανωτές γκάφες του Φαν Χάαλ για τη Γιουνάιτεντ

"Οι παίκτες που αγωνίζονται τώρα, δεν είναι συνηθισμένοι να είναι πρωταθλητές. Δε νομίζω ότι ο Νταρμιάν είναι συνηθισμένος να παίρνει πρωτάθλημα, ενώ ούτε ο Ντε Χέα έχει πάρει ποτέ πρωτάθλημα. Ο Ρούνεϊ και ο Κάρικ ήταν μία φορά πρωταθλητές, ή ίσως περισσότερη από μία φορά. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος Ολλανδός τεχνικός, που μάλλον προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα.

Οι απανωτές γκάφες του Φαν Χάαλ για τη Γιουνάιτεντ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ