ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ζλάταν ψάχνει για νέους "haters"!

Ο Ζλάταν ψάχνει για νέους "haters"!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον είναι... ασυγκράτητος και στα μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Το τελευταίο του σχόλιο στο Instagram είναι ενδεικτικό!

Όσοι νόμιζαν πως μετά από την καταπληκτική τελευταία σεζόν του στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα είχε "αδειάσει" (έχοντας μάλιστα και ένα Euro στις πλάτες του αυτό το καλοκαίρι), διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Ο 34χρονος Σουηδός σούπερ σταρ όχι μόνο ξεκίνησε ικανοποιητικά την παρουσία του στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης των "κόκκινων διαβόλων", μετρώντας ήδη 3 γκολ στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

Ο Ζλάταν ψάχνει για νέους "haters"!

Πολλοί πλέον είναι αυτοί που αρχίζουν να συγκρίνουν δημόσια τον αντίκτυπο της μεταγραφής Ιμπραχίμοβιτς στην Γιουνάιτεντ με τον αντίστοιχο από την απόκτηση του Ερίκ Κανοντά από τον αγγλικό σύλλογο στις αρχές της δεκαετίας του '90, με τον "Ίμπρα" να δίνει μάλιστα ρεσιτάλ και εκτός γηπέδου.

Ο Ζλάταν ψάχνει για νέους "haters"!

Απόδειξη το "αυτοκρατορικό" μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας και το οποίο αναφέρει: "Χρειάζομαι άλλους ανθρώπους για να με μισούν, οι παλιοί έγιναν οπαδοί μου". Όσοι (μη) πιστοί προσέλθετε...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ