ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

O τραυματισμός του Λουκακού

O τραυματισμός του Λουκακού

Ο Ρομελού Λουκακού τραυματίστηκε σε σύγκρουση που είχε τον Γουέσλι Χοντ. Αποχώρησε με φορείο, ακινητοποιημένος ο Βέλγος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του τοποθετήθηκε κολάρο κι αναπνευστήρας. (video)

Διεκόπη για εξίμιση λεπτά η φυσική ροή της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον - live από το Sport24.gr η εξέλιξή της - στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League.

Αιτία ο τραυματισμός του Βέλγου φορ των γηπεδούχων, Ρομελού Λουκακού, σε σύγκρουση που είχε με τον Γουέσλι Χοντ σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας.

Ο Λουκακού αποχώρησε ακινητοποιημένος σε φορείο - είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε - ενώ του τοποθετήθηκε κολάρο κι αναπνευστήρας από το ιατρικό επιτελείο. Βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο στο 14ο λεπτό - εν μέσω χειροκροτημάτων - για να δώσει τη θέση του στον Ράσφορντ. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή κάποια πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του και το μέγεθος αυτού.

Ακόμη και τίποτα να μην έχει, θα λείψει από το προσεχές ματς με την Έβερτον την Πρωτοχρονιά (1/1, 19:30), καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όποιος ποδοσφαιριστής υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι απέχει από τη δράση υποχρεωτικά για έξι ημέρες.

Λίγο πριν τον ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, έφθασαν τα πρώτα νέα σχετικά με την κατάστασή του. Και ήταν ενθαρρυντικά. Μπορεί να μην χρειαστεί καν να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο ο Βέλγος επιθετικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ