ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Σκόουλς "κάρφωσε" Πογκμπά και Ιμπραχίμοβιτς

Ο Σκόουλς "κάρφωσε" Πογκμπά και Ιμπραχίμοβιτς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρώνει χρυσάφι στα πόδια του Πολ Πογκμπά αλλά σύμφωνα με τον Πολ Σκόουλς, δεν είναι παίκτης που αξίζει 120.000.000 ευρώ. Επιφυλακτικός και για Ιμπραχίμοβιτς ο Άγγλος πρώην άσος.

Είναι εδώ και καιρό ο Νο 1 μεταγραφικός στόχος του Ζοζέ Μουρίνιο και για χάρη του είναι αποφασισμένη να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ όσον αφορά στα χρήματα που δαπανώνται για έναν ποδοσφαιριστή, παρόλα αυτά ο Πολ Σκόουλς δεν... πείθεται με αυτά τα ποσά και το έκανε σαφές μέσω συνέντευξής του.

"Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος νεαρός παίκτης την εποχή που ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπαιξα μαζί του και ήξερα πόσο καλός ήταν. Είχε παίξει στην πρώτη ομάδα μία ή δύο φορές και κατά τη γνώμη μου ζητούσε πολλά χρήματα τότε, για έναν παίκτη της ηλικίας του που δεν είχε παίξει στην πρώτη ομάδα.

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 05:  Paul Pogba of Manchester United looks on during Paul Scholes' Testimonial Match between Manchester United and New York Cosmos at Old Trafford on August 5, 2011 in Manchester, England.  (Photo by Chris Brunskill/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 05: Paul Pogba of Manchester United looks on during Paul Scholes' Testimonial Match between Manchester United and New York Cosmos at Old Trafford on August 5, 2011 in Manchester, England. (Photo by Chris Brunskill/Getty Images) GETTY IMAGES

Εντάξει, έχει κάνει σπουδαία πράγματα και πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Για να θεωρείται όμως ένας παίκτης που αξίζει 120.000.000 ευρώ χρειάζεται να βελτιωθεί. Όταν δίνεις ένα τέτοιο ποσό, θέλεις κάποιον που να σκοράρει 50 γκολ σε μία σεζόν όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Λιονέλ Μέσι.

Αυτή τη στιγμή ο Πογκμπά απέχει πάρα πολύ από αυτά τα χρήματα", τόνισε ο επί σειρά ετών μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ για τις μεταγραφές των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Χένριχ Μχιταριάν, σχολίασε:

Ο Σκόουλς "κάρφωσε" Πογκμπά και Ιμπραχίμοβιτς

"Δεν έχω δει πολύ τον Μχιταριάν αλλά φαίνεται πως είναι καλός παίκτης. Ο Ιμπραχίμοβιτς έπαιζε στην Παρί που δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες και ήταν εύκολο να σκοράρει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Εάν είναι η ομάδα της Γιουνάιτεντ τόσο καλή όσο εκείνη της Παρί; Όχι ακόμα, ίσως να γίνει. Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος θα πρέπει να προσπαθεί περισσότερο για να σκοράρει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ