ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ρούνεϊ δύο μήνες εκτός αγώνων στη Γιουνάιτεντ

Ο Ρούνεϊ δύο μήνες εκτός αγώνων στη Γιουνάιτεντ
Ρούνεϊ © BPI / RICHARD LEE

Ισχυρό πλήγμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γουέιν Ρούνεϊ αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για δύο μήνες, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν ταξίδεψε στη Δανία για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μίντιλαντ, για το Europa League. Όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής Άγγλος επιθετικός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και ενδεχομένως να μείνει εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες.

Στα τελευταία παιχνίδια ο αρχηγός της Γουνάιτεντ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας σημειώσει επτά γκολ σε εννέα παιχνίδια. Η απουσία του αφήνει τους "κόκκινους διαβόλους" με μοναδικό επιθετικό τον Αντονί Μαρσιάλ. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο 31 ετών επιθετικός τραυματίστηκε στο ματς με τη Σάντερλαντ ή στην προπόνηση.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Ρούνεϊ δεν χάνει μόνο σημαντικές αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και της Εθνικής Αγγλίας, η οποία έχει προγραμματίσει να δώσει φιλικά παιχνίδια με την Γερμανία (26 Μαρτίου) και την Ολλανδία (29 Μαρτίου). Εκτός από τους αγώνες με τη Μίντιλαντ, ο Άγγλος θα χάσει και τα ματς της Premier League με Άρσεναλ, Γουότφορντ, Γουέστ Μπρομ, Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον, Τότεναμ και Άστον Βίλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ