ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ρούνεϊ απέρριψε πρόταση απ' την Κίνα

Ο Ρούνεϊ απέρριψε πρόταση απ' την Κίνα

Ο πρόεδρος της Beijing Guoan, Λούο Νινγκ αποκάλυψε πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ είπε "όχι" σε πρόταση του κινεζικού συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στο Μάντσεστερ, αφού δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο να του εμπιστευτεί μία -μόνιμη- θέση στην αρχική ενδεκάδα. Μάλιστα, υπήρξε διάστημα που ο 31χρονος επιθετικός παρακολουθούσε το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων απ' τον πάγκο.

Βέβαια, το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν λίγοι οι σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν ζεστά για την απόκτησή του. Μεταξύ αυτών κι η Beijing Guoan, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λούο Νινγκ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κινέζου παράγοντα, οι διοικούντες την ομάδα προσπάθησαν να κάνουν "δικό" τους τον Άγγλο στράικερ, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση.

"Πραγματικά κάναμε μία επαφή με τον Ρούνεϊ στην αρχή της σεζόν, αλλά μας ενημέρωσε πως θέλει να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μας είπε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League για όσο του επιτρέπει η υγεία του. Είχαμε συνάντηση και με τον μάνατζέρ του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ