ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ρούνεϊ αντεπιτίθεται στον αγγλικό Τύπο

Ο Ρούνεϊ αντεπιτίθεται στον αγγλικό Τύπο

Ένα "ξέσπασμα" προς τον αγγλικό Τύπο επιφύλασσε ο Γουέιν Ρούνεϊ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Πέμπτης (24/11) με αντίπαλο τη Φέγενορντ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εξ αιτίας της πρόσφατης υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας. Τα "πυρά" που δέχθηκε -κυρίως λόγω του ότι διέρρευσαν σχετικά ντοκουμέντα - ήταν πάμπολλα και φυσικά ο ίδιος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός αυτό.

Μετά τη λήξη του αγώνα που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (24/11) στο "Ολντ Τράφορντ" και της εμφατικής νίκης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 (σκόραρε και ο Ρούνεϊ) κόντρα στη Φέγενορντ, ο Άγγλος επιθετικός προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες "ξέσπασε" κατά των αγγλικών ΜΜΕ, θεωρώντας υπερβολική τη βαρύτητα που δόθηκε στο ζήτημα.

"Όλο αυτό δημιουργήθηκε από ανθρώπους όπως εσείς, που κάνετε ερωτήσεις αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, εγώ δεν πάτησα καν το πόδι μου στον συγκεκριμένο γάμο και νομίζω ότι είναι ντροπή να το συζητάμε μετά από μια τόσο σπουδαία νίκη", ήταν οι χαρακτηριστικές κουβέντες του 31χρονου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ