ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Σύμφωνα με την "Sun", ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε εντολή στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες να κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του προκειμένου να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στα διεθνή ΜΜΕ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι απογοητευμένος απ' τον τρόπο μεταχείρισής του απ' τις ισπανικές αρχές, με αφορμή την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ.

Απ' την πλευρά τους, οι διοικούντες τους "μερένγκες" έχουν δώσει διορία δύο εβδομάδων στον 32χρονο επιθετικό προκειμένου να αποφασίσει οριστικά αν θέλει να παραμείνει ή όχι στην ομάδα. Σε περίπτωση που ο CR7 βρεθεί στην πόρτα της εξόδου δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, μόνο οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου έχουν την οικονομική επιφάνεια να ολοκληρώσουν ένα τόσο μεγάλο deal. Βέβαια, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει επιλέξει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Sun", το οποίο υποστηρίζει πως ο Ρονάλντο έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες να κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του προκειμένου να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ. O Πορτογάλος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2009 απ' τους "Κόκκινους Διαβόλους" για χάρη της Ρεάλ, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στο "Ολντ Τράφορντ".

Με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας ο Ρονάλντο σημείωσε 118 γκολ, ενώ μοίρασε και 62 ασίστ σε 291 παιχνίδια σ' όλες τις διοργανώσεις. Σε περίπτωση που η επιθυμία του γίνει πραγματικότητα, ο Πορτογάλος θα συναντήσει στο Μάντσεστερ τον συμπατριώτη του, Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο συνυπήρξαν για μία τριετία (2010-13) στη Ρεάλ.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ