ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ράσφορντ ξεπέρασε τον Μπεστ!

Ο Ράσφορντ ξεπέρασε τον Μπεστ!

Ο Μάρκους Ράσφορντ έγραψε ιστορία το βράδυ της Πέμπτης στο "Old Trafford" καθώς έγινε ο νεαρότερος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις αφήνοντας στην 2η θέση τον θρυλικό Τζορτζ Μπεστ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε την ήττα της στο πρώτο ματς στη Δανία (1-2) επικρατώντας με το εμφατικό 5-1 στο "Old Trafford" και το εντυπωσιακό είναι πως ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουν σε μεγάλο βαθμό οι "κόκκινοι διάβολοι" την πρόκριση στους "16" του Europa League είναι ένας 18χρονος...

Αναφερόμαστε φυσικά στον Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος στο ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα πέτυχε δύο καθοριστικά γκολ για την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ απέναντι στη Μίντιλαντ (από το 1-1 έφερε το ματς στο 3-1) και έγραψε ιστορία.

Ο Ράσφορντ ξεπέρασε τον Μπεστ!

Και αυτό γιατί έγινε ο νεαρότερος σκόρερ όλων των εποχών για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Κύπελλα Ευρώπης (18 ετών και 117 ημερών), σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε για πολλές δεκαετίες ο Τζορτζ Μπεστ που είχε σκοράρει για τη Γιουνάιτεντ σε ηλικία 18 ετών και 158 ημερών, στο 6-1 επί της Τζουγκάρντεν στο Κύπελλο Εκθέσεων τον Οκτώβριο του 1964!

Ο Ράσφορντ ξεπέρασε τον Μπεστ!

"Ονειρεμένο ντεμπούτο, υπέροχο συναίσθημα να σκοράρεις δις και να συνεισφέρεις στην ομάδα! Στον επόμενο γύρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", έγραψε στο προφίλ του στο Twitter ο νεαρός Άγγλος φορ, ο οποίος πήρε τη θέση του Μαρσιάλ στην ενδεκάδα την τελευταία στιγμή, μετά τον τραυματισμό του Γάλλου κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Σημειώνεται πως ο Ράσφορντ είναι γεννημένος στο Μάντσεστερ και μεγάλος του θαυμαστής είναι ο νέος επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της Γιουνάιτεντ, Νίκι Μπατ, ο οποίος μάλιστα του έδωσε πρόσφατα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα U-19 των "κόκκινων διαβόλων".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ