ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ράσφορντ έγραψε ιστορία στο ντέρμπι

Ο Ράσφορντ έγραψε ιστορία στο ντέρμπι

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι του "Etihad" όχι μόνο γιατί πέτυχε το νικητήριο γκολ της Γιουνάιτεντ αλλά επειδή έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία των ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο στο Νησί και όχι μόνο. Στο πρόσφατο ντεμπούτο του στην Premier League είχε σκοράρει δύο φορές κόντρα στην Άρσεναλ συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη με 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford" ενώ το απόγευμα της Κυριακής πρόσθεσε στη λίστα των "θυμάτων" του και τη συμπολίτισσα Σίτι.

Ο Ράσφορντ έγραψε ιστορία στο ντέρμπι

Ο Άγγλος επιθετικός εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Μαρτίν Ντεμιτσέλις και νίκησε με υπέροχο πλασέ τον Τζο Χαρτ για να χαρίσει τη νίκη (1-0) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που την έφερε στο -1 από τους "πολίτες" (και την κράτησε ζωντανή στη μάχη για την έξοδο στο Champions League) ενώ ταυτόχρονα έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Ο Ράσφορντ έγραψε ιστορία στο ντέρμπι

Συγκεκριμένα, έγινε ο νεαρότερος παίκτης που πετυχαίνει γκολ σε τοπικό ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Σίτι, σκοράροντας σε ηλικία 18 ετών και 141 ημερών, παίρνοντας το ρεκόρ που κατείχε ο συμπαίκτης του Γουέιν Ρούνεϊ από το 2005, όταν είχε σκοράρει (στο ίδιο γήπεδο) σε ηλικία 19 ετών.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ