ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Πογκμπά μιμείται τον Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Πογκμπά μιμείται τον Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Πολ Πογκμπά έδωσε συνέντευξη στον Τιερί Ανρί και "γονάτισε" τον συμπατριώτη του όταν άρχισε να μιμείται τον... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Απολαύστε το video.

O Τιερί Ανρί μπορεί να αισθάνεται προνομιούχος αφού ως συνεργάτης του αγγλικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Sky Sports πήρε την πρώτη συνέντευξη του Πολ Πογκμπά από τότε που ο συμπατριώτης του έκανε τη μεταγραφή από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και η αλήθεια είναι πως αυτό το τετ α τετ ήταν απολαυστικό.

Όσο για την κορυφαία στιγμή της συνέντευξης, αν κρίνει κανείς από την θραύση που έκανε στα social media, είναι η στιγμή που ο Πογκμπά θέλησε να μιλήσει για τη σχέση του με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στα αποδυτήρια των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Πογκμπά μιμείται τον Ιμπραχίμοβιτς!

"Του αρέσει να κάνει πλάκες. Κάθε φορά που τον βλέπω πρέπει κάτι να πει, για τα παπούτσια μου, για τα μαλλιά μου, για την προπόνηση kickboxing που έκανα το καλοκαίρι.

Και ο τρόπος που μιλάει επίσης, ξέρεις πως είναι;", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πογκμπά για να πάρει στη συνέχεια την έκφραση "Είμαι ο Ζλάταν" και να "τρελάνει" τον Ανρί!

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ