ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ντουγκαρί χαρακτήρισε "κώνο" τον Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Ντουγκαρί χαρακτήρισε "κώνο" τον Ιμπραχίμοβιτς!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία, Κριστόφ Ντουγαρί παραχώρησε συνέντευξη στο "RMC Radio" και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ζοζέ Μουρίνιο, με αφορμή την μέτρια πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Premier League, βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα το τελευταίο διάστημα. Απόδειξη οι τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Europa League που έχουν φέρει γκρίνια στο στρατόπεδο των "Κόκκινων Διαβόλων".

Με αφορμή την μέτρια πορεία της αγγλικής ομάδας, ο Γάλλος παλαίμαχος άσος, Κριστόφ Ντουγκαρί παραχώρησε συνέντευξη στο "RMC Radio" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ζοζέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως είναι οι κύριοι υπαίτιοι της... κατρακύλας.

Συγκεκριμένα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998 χαρακτήρισε "κώνο" τον Σουηδό άσο, ενώ άφησε αιχμές για την τακτική του "Special One".

"Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι ένας κώνος. Ο κόσμος μιλάει για τα στατιστικά του, αλλά είναι... κώνος. Αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα και διανύει 2 χιλιόμετρα την ώρα", ανέφερε ο Ντουγκαρί, ενώ όσον αφορά στον Μουρίνιο, τόνισε: "Αισθάνομαι πως η τελευταία τακτική επιτυχία του Μουρίνιο ήταν ο αγώνας του Champions League μεταξύ της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2009-10. Έχει κατακτήσεις τίτλους από τότε, αλλά έχει χάσει το... νόημα. Πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικός από την ομάδα".

Τα λεγόμενα του Ντουγκαρί επιβεβαιώνονται από ένα στατιστικό στοιχείο που παρουσιάζει τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει οι ομάδες της Premier League τις πρώτες 5 αγωνιστικές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στον... πάτο της κατάταξης, έχοντας διανύσει 526,6 χιλιόμετρα, την ίδια ώρα που οι παίκτες της Λίβερπουλ μετρούν 581,6 χιλιόμετρα, όντες στην κορυφή του πίνακα.

Ο Ντουγκαρί χαρακτήρισε "κώνο" τον Ιμπραχίμοβιτς!
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ