ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μχιταριάν τερμάτισε στις 3 πρώτες θέσεις των "γκολ του μήνα" της Γιουνάιτεντ!

Ο Μχιταριάν τερμάτισε στις 3 πρώτες θέσεις των "γκολ του μήνα" της Γιουνάιτεντ!

Τα μόλις τρία γκολ που πέτυχε ο Χένρικ Μχιταριάν τον Δεκέμβρη, ήταν και τα τρία κορυφαία του μήνα στο "στρατόπεδο" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (VIDEOS)

Όντας ανικανοποίητος από τις επιδόσεις του Χένρικ Μχιταριάν στις προπονήσεις, ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε επιλέξει να αφήσει στην άκρη τον Αρμένιο κατά τους πρώτους μήνες της σεζόν, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είχε ξοδέψει 42.000.000 ευρώ το καλοκαίρι, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ο 27χρονος δεν πτοήθηκε, πάλεψε σθεναρά και φαίνεται πως, πλέον, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού. Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, μήνας ο οποίος καθιερώθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ, ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ πέτυχε τρία γκολ. Και ήταν και τα τρία εξαιρετικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε απ' τους φίλους της ομάδας να ψηφίσουν τα 3 κορυφαία γκολ του Δεκεμβρίου μέσα απ' την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, με τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό να κερδίζει τις προτιμήσεις, κατακτώντας και τις 3 πρώτες θέσεις!

Το νούμερο 3 επιτεύχθηκε στην Ουκρανία απέναντι στη Ζόρια, το 2 απέναντι στην Τότεναμ και το 1, φυσικά, κόντρα στην Σάντερλαντ και ήταν το "χτύπημα του σκορπιού" που έκανε το γύρο του κόσμου.

Ας τα θυμηθούμε...





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ