ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο αρνείται να βρει σπίτι και κοστίζει 63.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μουρίνιο αρνείται να βρει σπίτι και κοστίζει 63.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το λογιστήριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ασχολείται μόνο με τους μισθούς του Πορτογάλου τεχνικού της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και με παράπλευρα έξοδα όπως η διαμονή του σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αρνείται να βρει μια μόνιμη κατοικία στο Μάντσεστερ ( εκεί είχε αποδώσει το χαρακτηρισμό "καταστροφή" όσον αφορά στη ζωή που κάνει στη νέα πόλη που εργάζεται) και συνεχίζει να διαμένει σε ξενοδοχείο πολυτελείας εδώ και 170 ημέρες. Σύμφωνα με πηγές από τη Γιουνάιτεντ, όπως υποστηρίζει η "The Sunday People", ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας επιμένει σε αυτή την επιλογή του επειδή δεν ξέρει να μαγειρεύει και η σύζυγός του συνεχίζει να διαμένει στο Λονδίνο.

Η διαμονή του Μουρίνιο στο πολυτελές ξενοδοχείο κοστίζει 370 ευρώ ανά ημέρα, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι και σήμερα ο Πορτογάλος έχει κοστίσει στη Γιουνάιτεντ 63.000 ευρώ, πέραν του του μισθού που λαμβάνει (13.000.000 ευρώ καθαρά ετησίως). Κι ο λογαριασμός κάθε μέρα μεγαλώνει. Βέβαια, στο ίδιος ξενοδοχείο με τον "Special One" διαμένουν και τρεις μεταγραφές της θερινής περιόδου: Οι Πογκμπά, Μπεγί και Μχιταριάν.

Οπότε η Γιουνάιτεντ πέραν των παχυλών μισθών έχει και παράπλευρα έξοδα. Αυτά της διαμονής μελών του έμψυχου δυναμικού της σε πολυτελές ξενοδοχείο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ