ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο τα έχωσε στον Σκόουλς

Manchester United coach Jose Mourinho listens to questions during a news conference at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 17, 2017. Manchester United will face Benfica Wednesday in a Champions League group A soccer match. (AP Photo/Armando Franca)
Manchester United coach Jose Mourinho listens to questions during a news conference at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 17, 2017. Manchester United will face Benfica Wednesday in a Champions League group A soccer match. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο ματς με την Έβερτον τα έψαλε ένα χεράκι στον Πολ Σκόουλς με αφορμή την κριτική που ασκεί στον Πογκμπά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από την έδρα της Έβερτον και το 2018 μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κακή πορεία των "κόκκινων διαβόλων" στο πρωτάθλημα δεν περνά όμως απαρατήρητη.

Πολλοί από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου ασκούν κριτική και αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Μουρίνιο.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Πολ Σκόουλς ο οποίος έχει καταθέσει την άποψή του για τον Πογκμπά τονίζοντας ότι θα πρέπει να βελτιωθεί και ότι παίρνει πολλά λεφτά για τα όσα προσφέρει στην ομάδα. Η αντίδραση του Μουρίνιο ήταν άμεση και υπερασπίστηκε τον παίκτη του.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος κόουτς είπε: "Το μόνο πράγμα που κάνει ο Πολ Σκόουλς είναι να ασκεί κριτική. Δεν φταίει ο Πογκμπά που βγάζει περισσότερα χρήματα από όσα έβγαλε ο Πολ Σκόουλς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ο Σκόουλς θα είναι στα βιβλία της ιστορίας ως ένας παίκτης φαινόμενο και όχι ως ένας αναλυτής.

Αν μία ημέρα ο Πολ αποφασίσει να γίνει προπονητής του εύχομαι να μπορέσει να φτάσει το 25% των επιτυχιών μου. Το 25% είναι περίπου έξι τρόπαια. Αν φτάσει σε αυτό το 25% θεωρώ ότι θα είναι χαρούμενος, αλλά στο δικό μου μυαλό ο Πολ Σκόουλς είναι από τους καλύτερους μέσους που είδα ποτέ να αγωνίζονται. Έδωσε τόσα πολλά στο σύλλογο μου και μπορώ μόνο να τον ευχαριστώ για αυτό αφού το πρεστίζ του συλλόγου διαμορφώθηκε από αθλητές σαν αυτόν".

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ