ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο πιέζει για να αλλάξει η ημερομηνία του Τσέλσι-Man.Utd

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα των "Times", ο Ζοζέ Μουρίνιο πιέζει τους ανθρώπους της Man.Utd να ζητήσουν αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα με την Τσέλσι στο Stamford Bridge. Διαβάστε τον λόγο.

Το παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι στο Stamford Bridge φαντάζει ως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή στα μάτια του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει πώς και πώς να βρεθεί στα παλιά του λημέρια και να πάρει εκδίκηση για την απόλυση στα μέσα της περασμένης σεζόν.

Και φυσικά θέλει να είναι τα πάντα οργανωμένα υπέρ του για εκείνον τον αγώνα. Γι' αυτό και όπως αναφέρουν οι "Times" σε αποκλειστικό τους δημοσίευμα, ο Πορτογάλος τεχνικός πιέζει τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ να ζητήσουν αλλαγή ημερομηνίας του παιχνιδιού!

Η αναμέτρηση είναι ορισμένη για τις 23 Οκτωβρίου, με την ομάδα του Ζοζέ να έχει υποχρεώσεις για το Europa League στις 20 του ίδιου μήνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Ο Special One ούτε που θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να έχουν οι παίκτες του μόλις 72 ώρες για ξεκούραση την ώρα που οι "μπλε" δεν θα παίξουν μεσοβδόμαδα.

Υπερβολικό το δημοσίευμα των "Times"; Για τον Ζοζέ Μουρίνιο μια τέτοια αντίδραση μάλλον είναι η καθημερινότητά του!

Εκπτώσεις στα footshirts από 25% έως 50%

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ