ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο περιγράφει τον Ιμπραχίμοβιτς με... τρεις λέξεις

Ο Μουρίνιο περιγράφει τον Ιμπραχίμοβιτς με... τρεις λέξεις

Για τα κατορθώματα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μπορείς να γραφτεί ακόμα και... βιβλίο, όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο χρειάστηκε μόνο τρεις λέξεις για να παρουσιάσει το προφίλ του νέου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Θα πρέπει να τον καταλάβεις. Είναι ένας αστείος τύπος και αν δεν το ξέρεις, ίσως πιστέψεις μέσω από κάποιες ατάκες του πως είναι λίγο αλαζόνας. Είναι όμως ένας απλά αστείος τύπος.

Οπότε θα έλεγα απλά αυτό. Είναι αστείος, νικητής και σκόρερ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον απέκτησα και προφανώς, είναι χαρούμενος που δουλεύει τώρα για μένα", τόνισε χαρακτηριστικά για τον "Ίμπρακαταμπρα" ο Πορτογάλος τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Ζλάταν των ρεκόρ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει ήδη καταγράψει ένα σημαντικό ρεκόρ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς καν να αγωνιστεί για αυτήν. Και αυτό γιατί η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο λογαριασμό του αγγλικού συλλόγου στο Instagram έχει ήδη πάνω από 529.000 likes, με τον αριθμό αυτό να αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου όσον αφορά σε κάποιο ποστάρισμα στη σελίδα του στο Instagram.

Zlatan is a Red! #ZlatanTime Get the full story on ManUtd.com/Zlatan.

A photo posted by Manchester United (@manchesterunited) on

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ