ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο παίρνει τον Πέρισιτς στη Γιουνάιτεντ

Inter Milan's Ivan Perisic reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Ivan Perisic reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα καταλήξει ο Ίβαν Πέρισιτς, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για συμφωνία την οποία ουσιαστικά "έκλεισε" ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ίβαν Πέρισιτς ενδέχεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, αφού ιταλικά ΜΜΕ θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει συμφωνήσει για την αγορά του παίκτη από την Ίντερ.

Ο Κροάτης επιθετικός πραγματοποίησε καλή σεζόν στους "νερατζούρι" και ξεχώρισε από τη γενική αποτυχία της ομάδας, με συνέπεια οι διοικούντες να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν οικονομικά αυτήν τη συνθήκη.

Για τον Κροάτη διεθνή έχουν ενδιαφερθεί διάφορες ομάδες, ωστόσο ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί μόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" εμφανίζονται θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα ο Μουρίνιο βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ τον Μάρτιο για αγώνα της εθνικής Κροατίας, όπου σύμφωνα με το "Mediaset Premium", "έκλεισε" τη μεταγραφή με τον 28χρονο επιθετικό.

Η Ίντερ τον κοστολογεί στα 45.000.000 ευρώ συν μπόνους απόδοσης, ποσό ουχί απαγορευτικό για τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος ετοιμάζεται για ακόμα ένα καλοκαίρι αλόγιστης μεταγραφικής δαπάνης.

Ο Πέρισιτς αποκτήθηκε από τους "νερατζούρι" το καλοκαίρι του 2015 έναντι 19.000.000 ευρώ που κατέληξαν στη Βόλφσμπουργκ και σε 41 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει δέκα γκολ κι έχει μοιράσει άλλες τόσες ασίστ, παίζοντας κατά βάση στην αριστερή πλευρά του 4-2-3-1 ή του 4-3-3 της Ίντερ.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ