ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο "κατέστρεψε" τα Χριστούγεννα των εργαζομένων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μουρίνιο "κατέστρεψε" τα Χριστούγεννα των εργαζομένων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να μεταφέρει την προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα Χριστούγεννα από το Carrington στο "Old Trafford", αναγκάζοντας 70 εργαζόμενους σε διάφορα πόστα της ομάδας να περάσουν τη γιορτινή ημέρα στη δουλειά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπέρνλι στις 26 Δεκεμβρίου (26/12, 17:00) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Premier League. Οπότε, είναι λογικό η προηγούμενη ημέρα (Χριστούγεννα, 25/12) να περιλαμβάνει προπόνηση στο πρόγραμμά της.

Αλλά, είναι διαφορετικό αυτή η προπόνηση να διεξάγεται στο Carrington και διαφορετικό στο "Old Trafford". Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ, Ζοζέ Μουρίνιο, αποφάσισε να μεταφέρει την τοποθεσία διεξαγωγής της προπόνησης των Χριστουγέννων από τη (συνήθη) πρώτη στη δεύτερη.

Καθώς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας, απαιτούνται να δουλέψουν εκείνη την ημέρα (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά) 70 εργαζόμενοι σε διάφορα πόστα - είτε διοικητικά, είτε ασφαλείας (security) - στην ομάδα. Όπως αναφέρει η "Sun", 50 περισσότεροι από όσους θα χρειάζονταν σε περίπτωση που η προπόνηση τελείτο στις εγκαταστάσεις του Carrington.

Έτσι, δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν αυτή τη γιορτινή ημέρα μαζί με τις οικογένειές τους. Ωστόσο, και πέρυσι ο Ίβηρας είχε αρχικά σχεδιάσει να γίνει η αντίστοιχη προπόνηση των Χριστουγέννων στο "Old Trafford". Αλλά, τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και προτίμησε το Carrington. Σε μια τέτοια αντίστοιχη έκπληξη προσμένουν και φέτος - μάλλον - οι εργαζόμενοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ