ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο ήθελε να βάλει τον Ζλάταν για να μαρκάρει τον... τερματοφύλακα!

Ο Μουρίνιο ήθελε να βάλει τον Ζλάταν για να μαρκάρει τον... τερματοφύλακα!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε να βάλει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Γουότφορντ, ώστε να εκμεταλλευτεί το ύψος του και να μαρκάρει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Διαβάστε το γιατί. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη για ένα εύκολο τρίποντο στην έδρα της Γουότφορντ. Τα δυο γκολ του Γιανγκ (στο 19' και στο 25') και ένα ακόμη του Μαρσιάλ (32') έδιναν αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που έκανε περίπατο.

Ξαφνικά, οι γηπεδούχοι έκαναν ένα ξέσπασμα προς το τέλος και μείωσαν σε 3-2 με τους Ντίνι (πεν. 77') και Ντουκουρέ (84'). Το ματς είχε γίνει ροντέο και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα πίεζε για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Πήγαινε για ένα επικό φινάλε!

Ο Μουρίνιο ετοιμάζει να βάλει στο ματς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. "Θέλει να κρατήσει το σκορ και βάζει επιθετικό;", θα αναρωτήθηκαν εύλογα πολλοί. Ο ίδιος όμως είχε το σκεπτικό του. Τίποτα δεν κάνει στην τύχη, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι κάθε του σκέψη του είναι σωστή. Σε κάθε περίπτωση είναι μελετημένη και ζυγισμένη.

Ο Σουηδός ετοιμαζόταν να μπει στο ματς για... αμυντικό σκοπό, όσο και αν φαντάζει περίεργο. Θα αντικαθιστούσε τον Λίνγκαρντ, ο οποίος πρόλαβε να σκοράρει το 4-2, προτού παραχωρήσει την θέση του στον Ζλάταν στο 88' εν μέσω αποθέωσης.

Γιατί όμως ήθελε να βάλει για τέτοιο σκοπό τον "Ίμπρα" ο Μουρίνιο και δεν προτιμούσε κάποιον αμυντικό; Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο "Special One" σκεφτόταν ότι ο πανύψηλος τερματοφύλακας της Γουότφορντ, Εουρέλιο Γκόμες, θα κατέβαινε σε κάποιο κόρνερ ή φάουλ που ίσως κέρδιζε η ομάδα του, στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει προς το τέλος του ματς.

Έτσι, λοιπόν, ο (ψηλός) Ζλάταν θα ήταν εκεί για να τον μαρκάρει. Αυτό ήταν το σκεπτικό του Πορτογάλου κόουτς, να βάλει τον Ιμπραχίμοβιτς για να μαρκάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να μην του επιτρέψει να πάρει κάποια κεφαλιά ή να απειλήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Για καλή του τύχη, ο Λίνγκαρντ πρόλαβε να διαμορφώσει το 4-2 και ο Μουρίνιο αγκαλιάστηκε με τον Ζλάταν, προτού αυτός περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ