ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο "φλερτάρει" τον Εζίλ

Ο Μουρίνιο "φλερτάρει" τον Εζίλ

Τον Μεσούτ Εζίλ θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε το σχόλιο του Ζοζέ Μουρίνιο για τον 28χρονο μέσο της Άρσεναλ.

Τα πλάνα της ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου καταστρώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", ο Ζοζέ Μουρίνιο επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον Μεσούτ Εζίλ.

Οι καλές εμφανίσεις έχουν στρέψει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Γιουνάιτεντ δηλώνει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2018, αλλά η Άρσεναλ βρίσκεται εδώ και καιρό σε "ανοιχτή γραμμή" με τον ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία.

Μέχρι σήμερα οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία, με αποτέλεσμα οι "μνηστήρες" να πιέζουν την κατάσταση. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η διοίκηση της Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να του δίνει 185 χιλ. ευρώ την εβδομάδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" προσφέρουν 285 χιλ. ευρώ.

Επιπλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στηρίζει πολλά στον Special One, ο οποίος διατηρεί καλή σχέση με τον Εζίλ. Υπενθυμίζουμε ότι κατέγραψαν κοινή παρουσία στη Ρεάλ Μαδριτής απ' το 2010 έως το 2013. Εξέλιξη που ίσως επηρεάσει την απόφαση του.

"Ο Εζίλ είναι μοναδικός. Είναι το καλύτερο δεκάρι του κόσμου", ήταν το σχόλιο του Ζοζέ Μουρίνιο για τον πρώην ποδοσφαιριστή του.

Εκτός αυτού, οι "κόκκινοι διάβολοι" πιστεύουν ότι δεν θα βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει το buy out του Γερμανού μέσου τον Ιανουάριο (σ.σ. ανέρχεται στα 49 εκ. ευρώ) και θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το ερχόμενο καλοκαίρι. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση είναι Άρσεναλ κι Εζίλ να μην ανανεώσουν τη συνεργασία.

Ενδιαφέρον στην υπόθεση θα έχει και η στάση του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος υποστηρίζει εδώ και χρόνια ότι κανείς παίκτης δεν πρέπει να αμείβεται με περισσότερα χρήματα απ' τον προπονητή. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 67χρονος τεχνικός του αποφέρει 185 χιλ. ευρώ την εβδομάδα. Ποσό, το οποίο θα πρέπει να ξεπεράσει η Άρσεναλ, σε περίπτωση που επιθυμεί να "κλειδώσει" τον Εζίλ στο "Έμιρεϊτς".

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Μεσούτ Εζίλ εντυπωσιάζει με τα κατορθώματά του. Έχει καταγράψει 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα επτά φορές! Αναμφίβολα η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 με την εθνική Γερμανίας, αποτελεί τη σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ