ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο έβγαλε απ' την... καραντίνα τον Σβαϊνστάιγκερ

Ο Μουρίνιο έβγαλε απ' την... καραντίνα τον Σβαϊνστάιγκερ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε εντολή στον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να επιστρέψει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καραντίνα... τέλος για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ! Ο Γερμανός μέσος επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από εντολή του Ζοζέ Μουρίνιο.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε θέσει στο περιθώριο τον 32χρονο άσο, καθώς δεν ήταν ευχαριστημένος απ' την απόδοσή του. Όμως, όπως φαίνεται, τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των "Κόκκινων Διαβόλων" τον έκαναν να αναθεωρήσει και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον "Σβάινι".

Η τελευταία εμφάνιση του Γερμανού μέσου με την πρώτη ομάδα ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρισκόταν ο Λουίς φαν Χάαλ. Με την αγγλική ομάδα, ο έμπειρος μέσος μετράει 31 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ σ' όλες τις διοργανώσεις.

"Είναι υπέροχο που επέστρεψε. Μάθαμε τα ευχάριστα πριν από λίγες ημέρες. Ο Σβαϊνστάιγκερ έχει μεγάλη επιρροή στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά φυσικά και στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά, όταν πρόκειται για νέους παίκτες, όπως εγώ", δήλωσε ο Λουκ Σο, με αφορμή την επιστροφή του Σβαϊνστάιγκερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ