ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο έβαλε στη "μαύρη" λίστα δύο παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μουρίνιο έβαλε στη "μαύρη" λίστα δύο παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μουρίνιο © MAN UTD VIA GETTY IMAGES

"Αιχμές" για δύο αμυντικούς άφησε ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σουόνσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος δίχως νίκη στο πρωτάθλημα με το εκτός έδρας 3-1 επί της Σουόνσι, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα δεν στάθηκε αρκετό για να... κατευνάσει τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής "έδωσε" δύο παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, οι οποίοι δεν τα έδωσαν όλα ώστε να παρευρεθούν στην αναμέτρηση, επικαλούμενοι μικροενοχλήσεις.

"Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε κάποιον γενναίο, που θέλει να βρίσκεται εκεί με κάθε κόστος, και κάποιον που ένας μικρός πόνος κάνει τη διαφορά. Εάν μιλούσα με τους πολλούς σπουδαίους ανθρώπους αυτής της ομάδας, θα μου έλεγαν ότι πολλές φορές αγωνίστηκαν χωρίς να είναι 100% έτοιμοι. Πρέπει να κάνεις τα πάντα για την ομάδα. Έτσι το βλέπω εγώ".

"Έχουμε ποδοσφαιριστές με προβλήματα. Για να ανταγωνιστείς, πρέπει να φτάσεις στο όριο. Είναι θέμα κουλτούρας και αυτή είναι η κουλτούρα μου. Παραπάνω κι από εμένα, αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", επεσήμανε ο Μουρίνιο μετά από τον αγώνα στο "Λίμπερτι".

Μπορεί να μην ανέφερε κάποιο όνομα σε αυτές τις δηλώσεις του, είχε φροντίσει όμως πριν από το παιχνίδι να μιλήσει στην τηλεόραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους απόντες: Κρις Σμόλινγκ δεν αισθάνεται ότι μπορεί να παίξει στο 100% με τον πόνο που αισθάνεται. Ο Λιουκ Σο μου είπε το πρωί ότι δεν ήταν σε κατάσταση να αγωνιστεί και έτσι έπρεπε να ξαναφτιάξουμε την αμυντική γραμμή".

Την ίδια στιγμή, ο Μουρίνιο εξήρε τη στάση του Ολλανδού αμυντικού Ντάλεϊ Μπλιντ, που επίσης είχε προβλήματα τραυματισμού, αλλά "έθεσε αυτόν διαθέσιμο για να καθίσει στον πάγκο και να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μόνη πρώτη η Λίβερπουλ, διπλό η Γιουνάιτεντ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ