ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο αμφισβητεί και την στατιστική

Ο Μουρίνιο αμφισβητεί και την στατιστική

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έβαλε ακόμα και με τους στατιστικολόγους αμφισβητώντας ότι η ομάδα του είχε 35% κατοχή μπάλας στο ματς με τη Λίβερπουλ.

Μουρίνιο είναι ότι θέλει κάνει θα μπορούσε να πει κανείς. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι έχει βαλθεί να διαψεύσει ακόμα και τους στατιστικολόγους.

Τι έκαναν και εξόργισαν τον Πορτογάλο; Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με τη Λίβερπουλ είχε μόλις 35% κατοχή μπάλας κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ της τουλάχιστον από το 2003.

Ο Μουρίνιο αμφισβήτησε ανοικτά στη συνέντευξη Τύπου το συγκεκριμένο στατιστικό στοιχείο τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε 42% και όχι 35%. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί: "Δεν ήταν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε, αλλά είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν δίνει τρεις βαθμούς στους αντιπάλους μας οπότε δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ήταν μια θετική εμφάνιση από τη στιγμή που δεν τους επιτρέψαμε να πάρουν τρεις βαθμούς" τόνισε μεταξύ άλλων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ