ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο λόγος που ο Φέργκιουσον έλειψε δύο φορές απ' τον πάγκο της ManUtd

Manchester United manager Alex Ferguson gestures to supporters after the English Premier League soccer match away against  West Bromwich Albion, his last as manager of Manchester United, at The Hawthorns Stadium, West Bromwich, England, Sunday May. 19, 2013. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United manager Alex Ferguson gestures to supporters after the English Premier League soccer match away against West Bromwich Albion, his last as manager of Manchester United, at The Hawthorns Stadium, West Bromwich, England, Sunday May. 19, 2013. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Έρικ Στιλ, προπονητής τερματοφυλάκων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εποχή Φέργκιουσον, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην ''Daily Mail'' σε ποιες περιπτώσεις ο Σερ Άλεξ αναγκάστηκε να χάσει αγώνα των ''κόκκινων διαβόλων''.

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ίσον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομα του με την αγγλική ομάδα, καθώς βρισκόταν στον πάγκο της από το μακρινό 1986 έως το 2013, κατακτώντας αμέτρητους τίτλους και διακρίσεις.

Υπήρξαν, όμως, δύο στιγμές στην πολύχρονη καριέρα του στο Μάντσεστερ που αναγκάστηκε να απουσιάσει από κάποια αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του, όπως αποκάλυψε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την εποχή του Φέργκιουσον, Έρικ Στιλ, σε συνέντευξη του στην ''Daily Mail''.

Ο πρώτος το 2000, όταν ο γιος του παντρευόταν και ο δεύτερος το 2008 όταν και πήγε στην Ισπανία για να παρακολουθήσει τον Ντε Χέα σε αγώνα της τότε ομάδας του, Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Θυμάμαι πως ο Σερ Άλεξ έχασε δύο παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα ντέρμπι του Μάντσεστερ εναντίον της Σίτι το 2000 για τον γάμο του γιου του και η δεύτερη φορά όταν πήγε για να πείσει τον Ντε Χέα να υπογράψει", αποκάλυψε ο Στιλ.

"Πριν απ' αυτόν (σ.σ. Ντε Χέα) , ο Σερ Άλεξ έδειχνε τεράστια υπομονή με τους άλλους παίκτες, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανε έτσι με έναν τερματοφύλακα", πρόσθεσε.

Ο Φέργκιουσον εν τέλει κατάφερε να πείσει τον Ντε Χέα το 2011 να αφήσει τη Μαδρίτη για το Μάντσεστερ, με το deal ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο να φτάνει στα 25.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ