ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Κάρικ ανανέωσε μέχρι το 2018

Manchester United's Michael Carrick, right, and Hull's Evandro Goebel battle for the ball during the English League Cup, Semi Final Second Leg soccer match between Hull City and Manchester United at KCOM stadium in Hull, England, Thursday Jan. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Michael Carrick, right, and Hull's Evandro Goebel battle for the ball during the English League Cup, Semi Final Second Leg soccer match between Hull City and Manchester United at KCOM stadium in Hull, England, Thursday Jan. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάικλ Κάρικ μέχρι το καλοκαίρι του 2018!

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2018 θα συνεχίσει να φορά ο Μάικλ Κάρικ. Ο 36χρονος μέσος υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους "κόκκινους διαβόλους" για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του ώστε ο Βρετανός χαφ να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Old Traford και η διοίκηση έκανε πράξη την επιθυμία του.

Ο Κάρικ αποκτήθηκε από την Τότεναμ το καλοκαίρι του 2006 όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έψαχνε τον αντικαταστάτη του Ρόι Κιν. Η μεταγραφή πέρασε από αρκετές δυσκολίες, ωστόσο τελικά ολοκληρώθηκε με την Μάντσεστερ να δίνει 14 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν ο Κάρικ θα πάρει... σύνταξη παίζοντας με την κόκκινη φανέλα αφού το καλοκαίρι του 2018 θα είναι 37 ετών! Και όχι άδικα αφού σε αυτά τα έντεκα χρόνια στο Old Traford ο αμυντικός μέσος έχει μετρήσει 314 συμμετοχές αποτελώντας έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας.

Την είδηση επέλεξε να την ανακοινώσει με το ακόλουθο tweet της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ