ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν έπαιρνε λεφτά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο ήταν τραυματίας

United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε πως είχε πει στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν ήθελε κάποια αμοιβή μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά.

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο BBC ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε στην καριέρα του, την Εθνική Σουηδίας και την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς και στην περίοδο του τραυματισμού του.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά για το διάστημα που ήταν τραυματίας αποκάλυψε πως είπε στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην τον πληρώνουν: "Δεν υπήρχε θέμα συμβολαίου και χρημάτων. Ήταν το ακριβώς αντίθετο. Δεν ήθελα μισθό, τους είπα ότι μπορούν να τον κρατήσουν".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έπαιξε αρκετά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον τραυματισμό του: "Όταν ήμουν έτοιμος είπα στον εαυτό ότι δεν είσαι αυτός που πρέπει. Είχαν τον πραγματικό Ζλάταν, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν ήμουν έτοιμος να ξαναπαίξω σε αυτό το επίπεδο. Είχα επιλεγεί σε πολλά παιχνίδια, αλλά είπα στον κόουτς ότι δεν ήμουν έτοιμος και πως δεν ήθελε να τον απογοητεύσω. Είχα σεβασμό τόσο για τον κόουτς όσο και για τους συμπαίκτες μου".

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ