ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Γκιγκς τα "έχωσε" στον Ιμπραχίμοβιτς

Ο Γκιγκς τα "έχωσε" στον Ιμπραχίμοβιτς

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς άσκησε δριμεία κριτική στον Ζλάταν Ιμπραχίβιτς μετά τη λήξη του ντέρμπι των "Κόκκινων Διαβόλων" με την Τσέλσι. Διαβάστε τι εξόργισε τον Ουαλό παλαίμαχο άσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 4-0 απ' την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" βρέθηκαν σε κάκιστη βραδιά, με αποτέλεσμα το σκορ να ξεφύγει από τα... επιτρεπτά όρια.

Μάλιστα, πέρα απ' τον Ζοζέ Μουρίνιο, στο στόχαστρο των δημοσιογράφων, των φιλάθλων, αλλά και παλαίμαχων παικτών της ομάδας, βρέθηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς λόγω της γενικότερης -χαλαρής- διάθεσής του. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του θρύλου της ομάδας, Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης άσκησε δριμεία κριτική στον Σουηδό άσο επειδή αντάλλαξε φανέλες και... χαμόγελα με τους παίκτες της Τσέλσι, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

"Όταν έχεις ηττηθεί με 4-0 σ' έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, συγχαίρεις τον αντίπαλο, ευχαριστείς τους φιλάθλους και στη συνέχεια φεύγεις απ' το γήπεδο. Δεν τριγυρνάς στον αγωνιστικό χώρο, ανταλλάζεις φανέλες με τους παίκτες της ομάδας που σε νίκησε λίγα λεπτά νωρίτερα", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ουαλού παλαίμαχου άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι πιο βαριές ήττες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League
Ο διάλογος μεταξύ Μουρίνιο και Κόντε
Ο Κόντε απάντησε στον Μουρίνιο
Μουρίνιο: "Δεν είμαι απογοητευμένος απ' την εμφάνιση"
Οι πανηγυρισμοί του Κόντε και οι ψίθυροι του Μουρίνιο
Super Τσέλσι, 4-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ