ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Φαν Χάαλ "τελείωσε" οριστικα τον Φαλκάο

Ο Φαν Χάαλ "τελείωσε" οριστικα τον Φαλκάο
© GRAHAM CHADWICK

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο ενημερώθηκε επίσημα από τον Φαν Χάαλ πως δεν θα είναι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νεά σεζόν. Στην Αγγλία θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κολομβιανός.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... τέλος για τον Φαλκάο. Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail", ο Λουίς Φαν Χάαλ ενημέρωσε μέσα στις τελευταίες 48 ώρες τον Ραδαμέλ Φαλκάο για την απόφαση της διοίκησης να μην προχωρήσοει στην απόκτησή του (αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από τη Μονακό) και ο παίκτης καλείται πλέον να βρει άλλη ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Η επιθυμία πάντως του ίδιου είναι να μην αφήσει το Νησί, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως ο 29χρονος Κολομβιανός επιθετικός ζήτησε από τους μάνατζέρ του να κοιτάξουν για περιπτώσεις άλλων ομάδων στην Premier League και πως ο ίδιος είναι διατεθειμένος να ρίξει σημαντικά το κασέ του.

Ο Φαν Χάαλ "τελείωσε" οριστικα τον Φαλκάο
© PA

Ο Φαλκάο επιθυμούσε να παραμείνει κάτοικος "Old Trafford" όμως τα μόλις 4 γκολ του σε 29 συμμετοχές είχαν ως αποτέλεσμα οι μετοχές του να πέσουν κατακόρυφα και πλέον κοιτάζει για άλλες περιπτώσεις, με το Λονδίνο να φαντάζει για αυτόν στην παρούσα φάση ως ο ελκυστικότερος προορισμός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ