ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Φαν Χάαλ "απάντησε" στον Σκόουλς

Ο Φαν Χάαλ "απάντησε" στον Σκόουλς

Ο Πολ Σκόουλς χαρακτήρισε "βαρετή" τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Χάαλ όμως ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε "πληρωμένη απάντηση" στον παλαίμαχο άσο μέσω μίας διάσημης αγγλικής έκφρασης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν "μαγεύει" με την απόδοσή της και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό στη φάση των "16" του League Cup από τη Μίντλεσμπρο προκάλεσε έντονη γκρίνια, με τον άλλοτε άσο των "κόκκινων διαβόλων" Πολ Σκόουλς να είναι αρκετά επιθετικός απέναντι στον Λουίς Φαν Χάαλ χαρακτηρίζοντας βαρετό το στιλ παιχνιδιού που εφαρμόζει στην ομάδα του.

Ο Φαν Χάαλ "απάντησε" στον Σκόουλς

1Το σχόλιο όμως αυτό δεν άρεσε καθόλου στον 64χρονο τεχνικό ο οποίος βρήκε την ευκαιρία μέσω της σημερινής συνέντευξης Τύπου να επιστρέψει το γάντι που του πέταξε ο "Σκόλσι".

"Έχετε μία έκφραση εδώ. Χρησιμοποιώ πάντα ολλανδικές εκφράσεις αλλά έχετε μία φανταστική έκφραση για αυτό: μπαστούνια και πέτρες μπορούν να σπάσουν τα κόκκαλά μου αλλά οι λέξεις δεν με πληγώνουν ποτέ ("sticks and stones can break my bones, but names [words] will never hurt me").

Φανταστική έκφραση. Καταλαβαίνεται το νόημά της; Αυτός (σ.σ. ο Σκόουλς) δεν έχει την ευθύνη, οπότε μπορεί να λέει τα πάντα. Γιατί όμως λέει κάτι; Για το καλό του συλλόγου ή για το προσωπικό του συμφέρον;", δήλωσε εμφανώς θυμωμένος ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, και συμπλήρωσε:

Ο Φαν Χάαλ "απάντησε" στον Σκόουλς

"Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου επειδή δεν μπορώ να τον υπερασπιστώ, επειδή είναι θρύλος και έχει απήχηση, οπότε ακούω. Νομίζω πως όταν είσαι θρύλος πρέπει να μιλήσεις με τον προπονητή ή τον φίλο του, τον Ράιαν Γκιγκς ή τον Εντ Γούντγουορντ, όχι όμως με αυτό τον τρόπο όπου θα πληρωθεί από το BBC ή το Sky.

Όταν ο Σκόουλς νομίζει ότι πρέπει να φύγω, τότε να φύγω. Δεν είναι όμως εκείνος που έχει την ευθύνη, δεν είναι ούτε οι Γκλέιζερς ούτε ο Εντ Γούντγουορντ. Ξέρω ότι αν χάνουμε συνέχεια θα είμαι τελειωμένος, όμως θα πρέπει να κάνω τα πάντα για αυτό το σύλλογο γιατί είναι απίστευτος.

Το γεγονός πως το γήπεδό μας ήταν γεμάτο ακόμα και στο ματς του League Cup, κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό, δείχνει ότι αρέσει στον κόσμο το πως παίζουμε. Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασκεδάζει πάντα τον κόσμο.

Ο Φαν Χάαλ "απάντησε" στον Σκόουλς

Διάβασα τις εφημερίδες που έκαναν λόγο για βαρετή ομάδα, δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει άλλο γήπεδο στον κόσμο που να έχει περισσότερους φιλάθλους από το "Old Trafford. Μάλιστα παρότι χάσαμε μας χειροκροτούσαν όταν πηγαίναμε στα αποδυτήρια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ