ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Νοκ άουτ για μήνες ο Μπεγί

Manchester United's Eric Bailly celebrates his side's third goal during the group A Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United, in Moscow, Russia, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Manchester United's Eric Bailly celebrates his side's third goal during the group A Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United, in Moscow, Russia, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Νυστέρι αποφάσισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ερίκ Μπεγί, ώστε να αποκατασταθεί οριστικά το πρόβλημα στον αστράγαλο, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ για μερικούς μήνες.

Χωρίς τον κορυφαίο κεντρικό αμυντικό της θα συνεχίσει τη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ερίκ Μπεγί θα τεθεί νοκ άουτ για 2-3 μήνες, όπως εξήγησε ο προπονητής του συλλόγου, Ζοζέ Μουρίνιο, σε συνέντευξή του στο "MUTV".

Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού θα υποβληθεί σε επέμβαση λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο που αντιμετωπίζει και σύμφωνα με τον προπονητή του "δεν λέω ότι θα μείνει εκτός για όλη τη σεζόν, αλλά για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες".

Ο 23χρονος τραυματίστηκε σε αγώνα με την πατρίδα του τον Οκτώβριο και η τελευταία εμφάνισή του καταγράφηκε στις αρχές Νοεμβρίου απέναντι στην Τσέλσι.

Ο Μπεγί δοκίμασε να αγωνιστεί με παυσίπονα, ωστόσο λήφθηκε η απόφαση να υποβληθεί σε επέμβαση στις αρχές Ιανουαρίου στην Ισπανία, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του.

Photo credits: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ