ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μυθικό συμβόλαιο προσφέρει η Γιουνάιτεντ στον Ντε Χέα!

Manchester United goalkeeper David de Gea gives instructions to his players during the Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United in Moscow, Russia, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Manchester United goalkeeper David de Gea gives instructions to his players during the Champions League soccer match between CSKA Moscow and Manchester United in Moscow, Russia, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP

Συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας ετοιμάζεται να προσφέρει στον Νταβίντ Ντε Χέα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο χρονικός ορίζοντας της συμφωνίας, η διάρκεια και η αύξηση στις απολαβές του.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει τη διαφορά στη φετινή μέτρια σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, έχοντας χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, η επιβράβευση στο πρόσωπο του 27χρονου Μαδριλένου αναμένεται να έρθει σύντομα, καθώς οι Άγγλοι ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο πενταετές συμβόλαιο.

Η τρέχουσα συμφωνία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, με τους “κόκκινους διαβόλους” να θέλουν να τον κρατήσουν στο Old Trafford για αρκετά χρόνια ακόμα. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει αν θα υπάρξει και κάποια ρήτρα στο νέο συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο, πάντως, θα ήταν λογικό, αν λάβουμε υπόψιν το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν πριν από τον Ιούνιο και την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Αν η κατάληξη είναι αίσια, ο Ισπανός θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ, πίσω από τον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός αμείβεται με 27.600.000 ευρώ ετησίως, με τις απολαβές του 27χρονου Μαδριλένου να φτάνουν τα 19.000.000.

Ο Ντε Χέα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έναντι 25.000.000 ευρώ. Τώρα το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα επιλέξει να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ρεάλ ή θα παραμείνει για τα επόμενα χρόνια στο Μάντσεστερ.

Photo Credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ