ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπλέξιμο για Σάντσες, δεν πέρασε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ

Μπλέξιμο για Σάντσες, δεν πέρασε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ

Ο Αλέξις Σάντσες δεν πέρασε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ διότι είχε πάει να κλείσει τη μετεγγραφή του στη Γιουνάιτεντ. Έπρεπε να έχουν ενημερώσει για το ταξίδι οι σύλλογοι. Κίνδυνος τιμωρίας για τον Χιλιανό, πρέπει να λογοδοτήσουν οι ομάδες.

Ο Αλέξις Σάντσες ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία θα ανήκει για τα επόμενα 4,5 χρόνια, όμως προς το παρόν έχει να ανησυχεί και για μια αμέλεια, η οποία βαραίνει την Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον ίδιο και αφορά έλεγχο αντι-ντόπινγκ, που δεν τον πέρασε, διότι πολύ απλά δεν ήταν εκεί μόλις έφτασαν οι αρμόδιοι στο προπονητικό κέντρο των "κανονιέρηδων".

Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να ενημερώνουν τις αρχές (whereabouts) για το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να γίνονται έλεγχοι αντι-ντόπινγκ και να βρίσκονται στη "βάση" τους. Ο Σάντσες πιθανότατα το αγνοούσε αυτό.

Την Δευτέρα (23/1) έφτασε στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ η αρμόδια αρχή, όμως ο Χιλιανός είχε ταξιδέψει για το Μάντσεστερ για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στη Γιουνάιτεντ και το κλιμάκιο που πραγματοποιεί τα τεστ, δεν είχε ενημερωθεί.

Οι ομάδες κατά κύριο λόγο δεν έκαναν αυτό που έπρεπε, ενώ όταν συνέβη στο παρελθόν με τη Μάντσεστερ Σίτι, που αμέλησε τρεις φορές να δώσει σωστές πληροφορίες στο "whereabouts", τιμωρήθηκε με πρόστιμο 35.000 λιρών και προειδοποίηση.

Οι δυο σύλλογοι πρέπει να λογοδοτήσουν στην FA, ενώ ο παίκτης από το πουθενά έχει μπλεξίματα για κάτι που το πιθανότερο είναι να μην το γνώριζε, την ώρα που περιμένει να κάνει ντεμπούτο απόψε με τη Γέοβιλ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Μπλέξιμο για Σάντσες, δεν πέρασε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ