ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπέκαμ: "Ήθελα να μείνω για πάντα στη Γιουνάιτεντ"

Μπέκαμ: "Ήθελα να μείνω για πάντα στη Γιουνάιτεντ"

Αποκαλύψεις σχετικά με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ πραγματοποίησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος ήθελε να μείνει για πάντα στους "κόκκινους διαβόλους", αλλά και ότι η Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη να τον στείλει στην Μπαρτσελόνα εν άγνοιά του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το ραδιόφωνο του BBC, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταλήξει σε συμφωνία για την πώλησή του στην Μπαρτσελόνα και όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να παρεμβαίνει και ν' αλλάζει το... δρομολόγιό του. Επίσης, τόνισε ότι δικός του σκοπός ήταν να μείνει για πάντα στην ομάδα του Μάντσεστερ και πως σοκαρίστηκε όταν εκείνη αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο.

“Δεν υπήρξε καμία εκδίκηση. Ήμουν πληγωμένος και νευριασμένος τότε, λόγω του πως είχαν έρθει τα πράγματα, αφού κατά τη διάρκεια τη σεζόν είχα μείνει εκτός σε κάποια παιχνίδια, αν και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα με οδηγούσε στο να φύγω”, είπε αρχικά, για ν' αναφερθεί εν συνεχεία στα όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2003:

“Είχα ακούσει φήμες ότι ίσως με πουλούσαν. Ήμουν διακοπές με τη Βικτόρια κι ένας φίλος με κάλεσε και μου είπε ότι το Sky Sports υποστήριζε πως η Γιουναίτεντ είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για την πώλησή μου. Είπα πως αυτό δεν ήταν σωστό, εγώ δεν ήξερα τίποτα!

Μπέκαμ: "Ήθελα να μείνω για πάντα στη Γιουνάιτεντ"

Μετά πέταξα για το Λονδίνο. Προσπάθησα να μιλήσω στον Πίτερ Κένιον και στον προπονητή (σ.σ. Σερ Άλεξ Φέργκιουσον) , για να καταλάβω τι συνέβαινε. Μου είπαν πως ήταν αλήθεια, πως είχαν συμφωνήσει.

Τότε ήταν που μίλησα στον μάνατζέρ μου και του είπα πως 'αν είναι να φύγω, θα το κάνω μόνο για τη Μαδρίτη'. Επικοινώνησα αμέσως με τον πρόεδρο της Ρεάλ και συμφωνήσαμε. Δεν είδα παιχνίδι της Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ήμουν σοκαρισμένος. Δεν ήθελα να φύγω ποτέ”.

Ο Άγγλος χαφ πραγματοποίησε 265 εμφανίσεις και πέτυχε 62 γκολ με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων", με την αποχώρησή του από την ομάδα του Μάντσεστερ να είναι επεισοδιακή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ