ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπέκαμ: "Δεν με προσέβαλε ο Φέργκιουσουν"

Μπέκαμ: "Δεν με προσέβαλε ο Φέργκιουσουν"
© BPI/KIERAN MCMANUS

Διαβάστε πως υποδέχτηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν τον συμπεριέλαβε στους top class ποδοσφαιριστές που έχει προπονήσει!

Πριν από λίγες ημέρες, σε απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ονομάτισε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ερίκ Καντονά, Πολ Σκόουλς και Ράιαν Γκιγκς ως τους τέσσερις top class ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει προπονήσει στη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρκετοί επισήμαναν ότι από τη λίστα του απουσιάζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και θεώρησαν ότι ο παλαίμαχος δεξιός χαφ θα ενοχληθεί από την επιλογή του Σκωτσέζου!

Όμως, ο Μπεκς αντέδρασε διαφορετικά, εκφράζοντας το σεβασμό του για τον Σερ Άλεξ και επί της ουσίας, συμφωνώντας με τις κρίσεις του!

"Όχι, καθόλου! Έπαιξα υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή όλων των εποχών, για όσο διάστημα συνέβη, ήμουν τυχερός που είχα τους συμπαίκτες που είχα και κατάφερα να πετύχω με την ομάδα που αγαπούσα και αγαπάω. Κλίνω να συμφωνήσω με τον προπονητή. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές που ονόμασε, μπορείς τους αποκαλέσεις top class"και ευτυχώς, έπαιξα με αρκετούς από αυτούς. Είμαι περήφανος επειδή υπήρξα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία τόσο πετυχημένη χρονική περίοδο και είμαι χαρούμενος γιατί στην ομάδα αγωνίστηκαν μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες" δήλωσε ο Μπέκαμ στο BBC.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ