ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Μπάσιμο" Γιουνάιτεντ για Λεβαντόφσκι

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the German soccer cup final match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the German soccer cup final match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρώτο... βιολί στη γραμμή κρούσης της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπως υποστηρίζουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Τον άνθρωπο που θα μετατρέψει το γκολ σε εύκολη υπόθεση ψάχνει η Γιουνάιτεντ, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να φιγουράρει σε περίοπτη θέση στη λίστα που έχει καταρτίσει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sun", άνθρωποι της διοίκησης του αγγλικού κλαμπ συναντήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα τον προηγούμενο μήνα στο Μόναχο με τον διάσημο ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι, προκειμένου να συζητήσουν την πιθανότητα να ενταχθεί ο πελάτης του στους "κόκκινους διάβολους".

Ο Πολωνός επιθετικός -που αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του στη Ρωσία- αναζητά νέες προκλήσεις στην καριέρα του, αφού τα τελευταία 8 χρόνια αγωνίζεται στην Bundesliga και δεν θα έλεγε "όχι" στην προοπτική μετακόμισης στη "Γηραιά Αλβιώνα".

Πάντως, μόνο εύκολη δεν θεωρείται η περίπτωση του 29χρονου φορ της Μπάγερν Μονάχου για τους "κόκκινους" του Μάντσεστερ, αφού μεγαθήρια όπως οι Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στο κυνήγι της απόκτησής του, ενώ οι Βαυαροί αποτελούν παραδοσιακά σκληροί διαπραγματευτές.

Ο αποκαλούμενος και ως "Lewangoalsky" δικαιολόγησε πλήρως τον χαρακτηρισμό που του έχει αποδοθεί για μία ακόμη χρονιά, καθώς έσπειρε τον... τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, σκοράροντας 41 τέρματα σε 48 εμφανίσεις με την φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ