ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Τρομερό στόπερ ο Πογκμπά"

Μουρίνιο: "Τρομερό στόπερ ο Πογκμπά"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε σε συνέντευξή του στο "Sky Sports" πως ο Πολ Πογκμπά χρειάζεται χρόνο για να βρει τον εαυτό του, ενώ εκτιμά πως ο Γάλλος θα ήταν τρομερός κεντρικός αμυντικός!

Η μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γιουβέντους είναι πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (105.000.000 ευρώ), αλλά ο Γάλλος στους πρώτους μήνες στην Αγγλία δεν κάνει καλές εμφανίσεις.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εκτιμά πως απλά ο 23άχρονος χρειάζεται χρόνο να συνηθίσει στον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, από αυτόν της Γιουβέντους. "Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις", τονίζει ο Πορτογάλος και συνεχίζει: "Δεν είναι το πρόβλημα η θέση. Δεν είναι το πρόβλημα η τακτική. Το πρόβλημα, κατά την άποψή μου, είναι το διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου".

"Χρειάζεται χρόνο για να είναι και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο, χρειάζεται χρόνο όταν αλλάζεις στυλ ποδοσφαίρου, κυρίως όταν παίζεις στο κέντρο".

Ο Μουρίνιο μάλιστα ανέφερε πως ο Πογκμπά μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, είπε πως θα μπορούσε να είναι ένας τρομερός κεντρικός αμυντικός!

"Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και θα μπορούσε να είναι τρομερός κεντρικός αμυντικός. Με την ποιότητα της πάσας του, το καλό του παιχνίδι στο αέρα, το σώμα του, τις αμυντικές του ικανότητες και αυτά που θα προσέφερε ερχόμενος με την μπάλα από την άμυνα, μπορεί να είναι επίσης ένα σπουδαίο στόπερ", τόνισε ο Μουρίνιο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ