ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Θα παίξω με έναν αμυντικό και εννέα επιθετικούς"

Manchester United coach Jose Mourinho greets the audience at the end of the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Μουρίνιο (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε από Άγγλο ρεπόρτερ αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίξει πιο επιθετικά στο Άνφιλντ το Σάββατο (14/10, 14.30) με τη Λίβερπουλ, σε σχέση με άλλες φορές, και ο Πορτογάλος τον τρόλαρε. (VIDEO)

Πέρυσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε αμυντικά και απέσπασε 0-0 στο Άνφιλντ με τη Λίβερπουλ. Γι' αυτό ασκήθηκε κριτική στον Πορτογάλο και στην ομάδα του. Μία μέρα πριν από το εφετινό τους παιχνίδι, που θα γίνει το Σάββατο (14/10, 14.30), ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" τρόλαρε Άγγλο ρεπόρτερ.

Ο τελευταίος ρώτησε τον Μουρίνιο: " Με την αυτοπεποίθηση που λέτε ότι έχει η ομάδα σας, θα είναι πιο επιθετική στο Άνφιλντ;". Ο Πορτογάλος απάντησε: " Ναι. Θα παίξουμε με έναν αμυντικό και εννέα επιθετικούς. Μην ανησυχείτε γι' αυτό. Είναι σίγουρο".

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για την "καυτή" ατμόσφαιρα, απάντησε: "Αυτή η ερώτηση είναι αστεία για εμένα. Εκπλήσσομαι που το λέτε αυτό για ανασταλτικό παράγοντα για την ομάδα του. Αντίθετα, μας δίνει κίνητρο. Αν μπορούσαμε να έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα σε κάθε ματς, θα το θέλαμε.

Όταν η Μπαρτσελόνα έπαιξε σε άδειο γήπεδο με τη Λας Πάλμας, αυτό νομίζετε ότι άρεσε στους παίκτες; Μιλάμε για το Άνφιλντ λες και είναι μεγάλο πρόβλημα. Αντίθετα, ικανοποίηση είναι. Είναι αυτό που θέλουμε".

(AP Photo/Frank Augstein)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ