ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Τα 350.000.000 ευρώ δεν είναι αρκετά για μεταγραφές"

Manchester United manager Jose Mourinho prior to the English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho prior to the English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξαγριώθηκε με τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα έβαλε με την έλλειψη... χρημάτων για μεταγραφές και με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αποχώρησε με... φιλάκια.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες για την γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Μπέρνλι στην έλλειψη πόρων για μεταγραφές, παρότι σε δύο καλοκαίρια έχει δαπανήσει 350.000.000 ευρώ για παίκτες.

"Είναι ένα πράγμα ένας μεγάλος σύλλογος και άλλο πράγμα μία μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα. Δύο διαφορετικά πράγματα. Είμαστε στη δεύτερη χρονιά προσπάθειας ανοικοδόμησης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που δεν είναι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η Μάντσεστερ Σίτι αγοράζει ακραία μπακ σε τιμή επιθετικών. Όταν μιλάς για μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, μιλάς και για την ιστορία του συλλόγου", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του 2-2 στο "Ολντ Τράφορντ".

Όταν ρωτήθηκε για τα χρήματα που έχει δώσει η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" για παίκτες, ο Special One ήταν αποστομωτικός: "Δεν είναι αρκετά. Και η τιμή για μεγάλους συλλόγους είναι διαφορετική σε σχέση με άλλους συλλόγους. Οπότε, οι μεγάλοι, ιστορικοί σύλλογοι συνήθως τιμωρούνται στην αγορά για την ιστορία τους".

Όταν ρωτήθηκε για το εάν είναι αποδεκτό ένας σύλλογος του επιπέδου της Γιουνάιτεντ να έχει οκτώ πόντους από τους 15 διαθέσιμους, εξαγριώθηκε: "Όταν περιγράφετε έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νομίζεται ότι η Μίλαν δεν είναι τόσο μεγάλη όσο εμείς; Νομίζεται ότι δεν είναι όσο μεγάλοι είμαστε εμείς; Νομίζετε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τόσο μεγάλη όσο εμείς; Η Ίντερ δεν είναι τόσο μεγάλη όσο εμείς; Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι σύλλογοι και μπορείτε να λέτε για μεγάλους συλλόγους, αλλά κι εγώ ξέρω τι είναι μεγάλος σύλλογος".

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το εάν θα δαπανήσει χρήματα τον Ιανουάριο για μεταγραφές, ωστόσο είχε ήδη σηκωθεί από τη θέση του και είχε χαιρετήσει με... φιλάκια, φεύγοντας χωρίς να απαντήσει.

Δείτε την αποχώρησή του στο τέλος του video

Photo credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ