ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Σέβομαι τον Βενγκέρ, αν είναι χαρούμενος είμαι κι εγώ"

Μουρίνιο: "Σέβομαι τον Βενγκέρ, αν είναι χαρούμενος είμαι κι εγώ"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο... έθαψε το τσεκούρι του πολέμου με τον Αρσέν Βενγκέρ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Άρσεναλ που αποχωρεί από τους Λονδρέζους.

Στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τις "ομηρικές" μάχες που δίνει εδώ και μια δεκαετία με τον Αρσέν Βενγκέρ πραγματοποίησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ρωτήθηκε για τη "βόμβα" αποχώρησης που έριξε ο Αλσατός τεχνικός και εμφανίστηκε... διαφορετικός σε σχέση με το παρελθόν.

"Αν είναι χαρούμενος, τότε είμαι κι εγώ χαρούμενος. Αν είναι λυπημένος, τότε είμαι λυπημένος. Πάντα εύχομαι τα καλύτερα για τους αντιπάλους μου. Αν ψάχνει το επόμενο κεφάλαιο, τότε είμαι χαρούμενος", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, πριν από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη αναμέτρηση με την Τότεναμ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

"Ο κ. Βενγκέρ και η Άρσεναλ συχνά ήταν οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της Γιουνάιτεντ στην εποχή του Άλεξ Φέργκιουσον. Εμείς, ως σύλλογος, θα του δείξουμε τον σεβασμό που αξίζει όταν παίξουμε στις 29 Απριλίου".

Όταν ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του προς τον προπονητή της Άρσεναλ όλα αυτά τα χρόνια, απάντησε: "Δεν έχει να κάνει με μεταμέλεια. Η ερώτησή σας είναι δύσκολη για κάποιον που δεν υπήρξε σε αυτήν την πλευρά, δεν ήσασταν ούτε παίκτης ούτε προπονητής. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, ακόμα κι αν την ίδια στιγμή δεν φαίνεται. Στο τέλος, είμαστε άνθρωποι της ίδιας δουλειάς, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και σεβόμαστε ο ένας την καριέρα του άλλου. Σέβομαι τον άνθρωπο και σέβομαι την καριέρα του, για μερικούς, οι μνήμη είναι κοντή, αλλά ειδικά για τον κόσμο του ποδοσφαίρου δεν έχουμε κοντές μνήμες".

Καταλήγοντας, δήλωσε για τον 68χρονο προπονητή: "Γνωρίζω τι σημαίνουν τρία πρωταθλήματα και επτά κύπελλα. Γνωρίζω ότι τι σημαίνει η δουλειά του στη Γαλλία και στην Ιαπωνία. Γνωρίζουμε τι έκανε. Ελπίζω να μην αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο".

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ