ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο σε Πογκμπά: "Συγκεντρώσου στο ποδόσφαιρο"

Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να έβαλε "χέρι" στον Πολ Πογκμπά, υπενθυμίζοντάς του πως το ποδόσφαιρο έχει προτεραιότητα έναντι των διαφημίσεων. Ποια η προειδοποίηση που Πορτογάλου τεχνικού προς τον 24χρονο.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις στα 24 χρόνια του, ο Πολ Πογκμπά αποτελεί ένα εκ των πιο ηχηρών ονομάτων στον ποδοσφαιρικό χάρτη, κάτι που εν μέρει οφείλεται και στο γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε 105.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους το προηγούμενο καλοκαίρι, προκειμένου να τον πάρει στο "Old Trafford".

Το ότι ο Γάλλος, όμως, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτό το όνομα μέσω συμφωνιών για διαφημιστικούς λόγους, φαίνεται πως είναι κάτι το οποίο ο προπονητής του στους "κόκκινους διαβόλους", Ζοζέ Μουρίνιο, δεν βλέπει με καλό μάτι.

Όπως αναφέρει η " Mirror", ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τον παίκτη του να θέσει σε δεύτερη μοίρα τέτοιου είδους θέματα και να βάλει σε προτεραιότητα το λόγο για τον οποίο μετακόμισε στην Αγγλία, δηλαδή το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, ο 47χρονος έφτασε μέχρι και στο σημείο να προειδοποιήσει τον Γάλλο ότι θα τον υποβιβάσει στην ιεραρχία του ρόστερ, εάν αντιληφθεί έστω και την παραμικρή χαλάρωση από μέρους του.

Αιτία για όλο αυτό ήταν η γενικότερη συμπεριφορά του Πογκμπά, η οποία έκανε τον προπονητή του να πιστέψει πως ο 24χρονος μέσος τείνει να... παραστρατήσει. Αφορμή, ωστόσο, αποτέλεσε η πρωτοβουλία του πρώην άσου της Γιουβέντους να ζητήσει από την Adidas να προσθέσει το πρόσωπό του στα παπούτσια που φορά, σε ένα -αν μη τι άλλο- πρωτότυπο αίτημα.

Αυτήν την περίοδο ο Πογκμπά βρίσκεται εκτός με τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 25 εμφανίσεις και έχει πετύχει 4 γκολ στην Premier League.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ