ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Ούτε σε δέκα ώρες δεν θα βάζαμε γκολ"

Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Φανερά εκνευρισμένος, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Νιουκάστλ με 1-0, ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έβαλε με τον... ''θεό'' του ποδοσφαίρου.

Την πέμπτη της ήττα υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Νιουκάστλ, με γκολ του Ματ Ρίτσι στο 65ο λεπτό. Στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των ''κόκκινων διαβόλων'', Ζοζέ Μουρίνιο, παρουσιάστηκε αρκετά εκνευρισμένος με τη νέα αποτυχία της ομάδας του.

"Η ετυμηγορία μου είναι πως και δέκα ώρες να παίζαμε γκολ δεν θα πετυχαίναμε" ανέφερε αρχικά.

"Οι ποδοσφαιριστές της Νιουκάστλ παίξανε σαν ζώα (σ.σ. με ψυχή) και ελπίζω να καταλαβαίνετε πως αυτό είναι κοπλιμέντο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αμυντικό μας λάθος, από μία στημένη φάση. Οι αντίπαλο πάλεψαν για να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους και να κατακτήσουν τους τρεις πόντους. Θα πρέπει να νιώθουν υπέροχα μετά από αυτή την υπερπροσπάθεια. Ο ''θεός'' του ποδοσφαίρου ήταν μαζί τους.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο 0-0, όπως και την τεράστια ευκαιρία του Αλέξις Σάντσες σε κενή εστία. Στα τελευταία 20-25 λεπτά πιέσαμε αρκετά και δημιουργήσαμε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, όπως η διπλή προσπάθεια του Μαρσιάλ".

Διάχυτος ο εκνευρισμός του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος αγνοεί τη νίκη στο St James Park σε επτά παιχνίδια με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον, μετρά τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ