ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Οι σύλλογοι γίγαντες είναι για τους κορυφαίους προπονητές"

Μουρίνιο: "Οι σύλλογοι γίγαντες είναι για τους κορυφαίους προπονητές"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ξεχάσει το τι έγινε στα τρία πρώτα χρόνια της μετά-Φέργκιουσον εποχής και να εστιάσει στο πώς θα επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Έτοιμος να ανταπροκριθεί στην τεράστια πρόκληση που έχει απέναντί του, να ξαναδώσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη αίγλη που είχε για δύο δεκαετίες επί Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την οποία έχασε από το 2013 και μετά, εμφανίζεται ο Ζοζέ Μουρίνιο.

"Αισθάνομαι υπέροχα. Νομίζω πως είμαι στη σωστή στιγμή στην καριέρα μου επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από εκείνους τους συλλόγους όπου πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για αυτόν αφού είναι αυτό που ο κόσμος αποκαλεί γιγαντιαίος σύλλογος.

Και οι γιγαντιαίοι σύλλογοι πρέπει να έχουν τους καλύτερους προπονητές και νομίζω πως είμαι έτοιμος για αυτό. Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος, υπερήφανος, κολακευμένος, τα πάντα.

Μουρίνιο: "Οι σύλλογοι γίγαντες είναι για τους κορυφαίους προπονητές"

Η πραγματικότητα μάλιστα είναι πως αγαπώ τη δουλειά και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 7 Ιουλίου όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία", δήλωσε αρχικά ο Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη (στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τους "κόκκινους διαβόλους" μέχρι το 2019 , για να θέσει κατόπιν τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

"Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον σύλλογο από δύο παραμέτρους. Η μία είναι τα τρία προηγούμενα χρόνια και η άλλη η ιστορία του συλλόγου. Νομίζω ότι προτιμώ να ξεχάσω τα τρία περασμένα χρόνια, προτιμώ να εστιάσω στον γιγαντιαίο σύλλογο που έχω τώρα στα χέρια μου.

Νομίζω ότι αυτό που περιμένουν οι οπαδοί να πω είναι ότι μου αρέσει να νικάω. Νομίζω ότι αυτό είναι που θέλουν και οι παίκτες να ακούσουν από μένα. Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία από όλα είναι να νιώσουν οι οπαδοί και οι παίκτες ότι μπορούμε πραγματικά να το πετύχουμε αυτό και όχι απλά να το λέμε.

Οπότε, ναι, θέλω να εστιάσω στην ιστορία αυτό του γιγαντιαίου συλλόγου και να δώσω ό,τι έχω και δεν έχω ώστε να τον οδηγήσουμε στην κατεύθυνση που όλοι θέλουμε".

Οι τρεις πρώτοι στόχοι

Όσον αφορά στους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ είναι τρεις, ένας για κάθε θέση. Ο Κώστας Μανωλάς για την άμυνα, ο πρώην παίκτης του Μουρίνιο στην Τσέλσι, Γουίλιαν, για τη μεσαία γραμμή, και ο άλλοτε παίκτης του στην Ίντερ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, για τη θέση του σέντερ φορ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ