ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο άφησε ανοιχτή την πόρτα στον Ρούνεϊ για την Κίνα

Ο Μουρίνιο άφησε ανοιχτή την πόρτα στον Ρούνεϊ για την Κίνα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε, με αφορμή το σενάριο που θέλει τον Γουέιν Ρούνεϊ να αφήνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Κίνα. Τι υποστηρίζει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Τέλος δεν έχουν τα σενάρια που θέλουν παίκτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να φτιάχνουν βαλίτσες, ώστε να μετακομίσουν στην Κίνα. Απ' την Κυριακή (22/1) είναι γνωστό ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ αποτελεί τον επόμενο στόχο της Guangzhou Evergrande, με το ποσό που προσφέρει να... ζαλίζει!

Για την ακρίβεια, η πρωταθλήτρια Κίνας φέρεται να προσφέρει στον Άγγλο επιθετικό συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 1.000.000 λιρών. Δηλαδή, η αμοιβή του θα φτάνει τον χρόνο τα 60.000.000 ευρώ! Στους "κόκκινους διαβόλους" αμείβεται με 300.000 λίρες την εβδομάδα, εν ολίγοις του προσφέρουν τρεις φορές και πάνω τα λεφτά που ήδη παίρνει.

Μάλιστα, θέση για το εν λόγω γεγονός πήρε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στο να αφήσει τον Ρούνεϊ να κάνει το μακρινό ταξίδι για την Ασία.

"Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Πάντως, είναι στο χέρι του. Δεν μ' αρέσει να ασκώ κριτική στους ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν στην Κίνα. Εκείνοι αποφασίζουν. Οργανώνουν τη ζωή και την καριέρα τους. Μερικοί προπονητές νομίζουν ότι η άποψη τους μετράει περισσότερο και προσπαθούν να μπουν στις ζωές των άλλων, αλλά δεν ισχύει το ίδιο με μένα.

Η αλήθεια είναι ότι δίνουν αρκετά χρήματα. Ίσως και η εμπειρία να είναι ενδιαφέρουσα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα για την υπόθεση του Γουέιν. Νομίζω ότι το μέλλον ανήκει σ' αυτόν και τι θέλει στην καριέρα του. Ο τρόπος με τον οποίο θέλει να τελειώσει, ο τρόπος που θέλει να απολαύσει το τελευταίο μέρος. Η απόφαση είναι δική του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφουν για Μπέιλ οι Τσέλσι και Γιουνάιτεντ
Μετά τον Ράσφορντ, έρχεται ο Άνχελ Γκόμες
Άλλαξε τα ball boys της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο
Ασύλληπτη πρόταση για Ρούνεϊ από Κίνα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ