ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Ο Ρούνεϊ δεν πάει πουθενά"

Μουρίνιο: "Ο Ρούνεϊ δεν πάει πουθενά"

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Γουέιν Ρούνεϊ στο "Ολντ Τράφορντ", τονίζοντας πως ο Άγγλος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ διανύει, δίχως αμφιβολία, τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του. Ο 31χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοζέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα να παρακολουθεί τις τελευταίες αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κυρίως, απ' τον πάγκο, ενώ κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και με την εθνική Αγγλίας.

Τα βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν εκτεταμένα ρεπορτάζ για το μέλλον του αρχηγού των "Κόκκινων Διαβόλων", το οποίο φαίνεται πως θα είναι μακριά απ' το "Ολντ Τράφορντ". Ήδη, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Λος Άντζελες Γκάλαξι για την απόκτησή του, ενώ και η Ίντερ εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Παρ' όλα αυτά, ο Μουρίνιο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με την Μπέρνλι, εμφανίστηκε κατηγορηματικός όσον αφορά στο μέλλον του Ρούνεϊ στην ομάδα, τονίζοντας πως ο Άγγλος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ.

"Τα δημοσιεύματα είναι αναληθή. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Είναι 31 ετών, όμως γνωρίζω πως μπορεί να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο. Τι πρόκειται να συμβεί στα 32, τα 33, τα 34, τα 35 δεν το ξέρω. Δεν έχω μεταφυσικές δυνάμεις. Αυτό που μπορώ να πως είναι πως αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σενάρια και για MLS για τον Ρούνεϊ
Θέλει Ρούνεϊ ο Ντε Μπουρ στην Ίντερ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ