ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Ο Πογκμπά δεν σκοράρει ούτε το 25% των γκολ Κριστιάνο-Μέσι"

Μουρίνιο: "Ο Πογκμπά δεν σκοράρει ούτε το 25% των γκολ Κριστιάνο-Μέσι"

Ο Πολ Πογκμπά ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του απέναντι στη Σαουθάμπτον, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τεκμηριώνει με παράδοξο τρόπο γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάινεντ τον επανέκτησε με ποσό ρεκόρ.

Η ακριβότερη μεταγραφή στον πλανήτη ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, την Παρασκευή απέναντι στη Σαουθάμπτον για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, υποστήριξε με παράδοξο τρόπο γιατί η ομάδα του Μάντσεστερ δαπάνησε το ποσό των 110.000.000 ευρώ για να πάρει πίσω τον Πολ Πογκμπά και πως μπορεί ο διεθνής Γάλλος μέσος να μην μπορεί να βάλει ούτε το 1/4 των γκολ των Κριστιάνο και Μέσι, ωστόσο είναι ο καλύτερος παίκτης στη θέση του.

"Πρώτα από όλα, όταν μιλάτε για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, πηγαίνετε σε αυτούς που βάζουν γκολ. Δεν δίνετε τη Χρυσή Μπάλα σε τερματοφύλακα, τη δώσατε μια φορά στον Καναβάρο, γιατί ήταν πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Ιταλίας. Ο Μαλντίνι, ο Σανέτι δεν πήραν ποτέ Χρυσή Μπάλα, ούτε τοπ τερματοφύλακες, οπότε κοιτάζετε μόνον αυτούς που βάζουν γκολ. Μπορεί ο Πογκμπά να βάλει τον ίδιο αριθμό γκολ με τον Κριστιάνο και τον Μέσι; Ούτε το 25% πιστεύω. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να βάλει πάνω από 20 γκολ σε μια σεζόν.

Αλλά, είναι ο καλύτερος μέσος του πλανήτη. Όταν χάνεις έναν παίκτη, δε σημαίνει ότι δεν κάνεις προσπάθεια να τον ανακτήσεις. Η Τσέλσι έκανε το ίδιο λάθος με τον Μάτιτς", υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ