ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Ο Πογκμπά άλλαξε σε 48 ώρες για τους Αϊνστάιν"

Μουρίνιο: "Ο Πογκμπά άλλαξε σε 48 ώρες για τους Αϊνστάιν"

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, υπερασπίστηκε τον Πολ Πογκμπά μετά την κριτική που δέχθηκε για την εμφάνισή του στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ.

Ο σκόρερ δύο εκ των τεσσάρων γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1) επί της Φενέρμπαχτσε, Πολ Πογκμπά, δέχεται αρκετή κριτική τελευταία με αφορμή την εμφάνισή του στο ματς με τη Λίβερπουλ.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, υπερασπίστηκε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του και ακριβότερη μεταγραφή στον κόσμο, στη συνέντευξη Τύπου με το ματς με τη Φενέρμπαχτσε κι απέδωσε το χρόνο προσαρμογής στη διαφορά ανάμεσα στο ιταλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα.

"Αρχικά, μερικοί από εσάς από εκεί που λέγατε ότι ήταν ο χειρότερος παίκτης, λέτε ότι είναι ο καλύτερος της Premier League μέσα σε 48 ώρες. Αυτό λένε κάποιοι Αϊνστάιν των μίντια. Τον εμπιστευόμαστε. Ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι έχει χρόνο να δείξει τις ικανότητές του. Γνωρίζω το ιταλικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες παίζουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο στην Premier League. Δε λέω ότι παίζουμε καλύτερα, αλλά διαφορετικά. Διαφορετικά στην ένταση, τον αριθμό των φορών που ακουμπάμε την μπάλα, θέλει χρόνο να προσαρμοστεί κάποιος", υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ