ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Ο Μάτα ήταν ο πιο κοντός"

Μουρίνιο: "Ο Μάτα ήταν ο πιο κοντός"

Ο Μουρίνιο εξήγησε πως έκανε... αλλαγή στην αλλαγή τον Μάτα στο 93' επειδή ήταν ο πιο κοντός και υπήρχε κίνδυνος για την ManUtd με τις σέντρες της Λέστερ! Δείτε τον Ισπανό να γελά με την εξήγηση (videos)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Community Shield νικώντας την Λέστερ με 2-1 στο "Wembley", με τον Ζοζέ Μουρίνιο πάντως να κάνει πολλούς έξαλλους στις καθυστερήσεις.

Στο 93' λοιπόν πέρασε στο ματς τον Χένριχ Μχιταριάν και έβγαλε τον Χουάν Μανουέλ Μάτα, κάνοντας αλλαγή στην αλλαγή, καθώς ο Ισπανός είχε περάσει στο ματς στο 63'.

Οι περισσότεροι εκτίμησαν πως ο Πορτογάλος τον έβγαλε θέλοντας να τον... ντροπιάσει, καθώς θεωρείται πως δεν είναι στα πλάνα του και θέλει να τον πιέσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τελικά, ο Μουρίνιο αργότερα εξήγησε πως τον έβγαλε διότι ήταν ο πιο κοντός, η Λέστερ πίεζε με σέντρες και στο στημένο στην τελευταία φάση ανέβηκε και ο τερματοφύλακας, Κάσπερ Σμάιχελ, για κεφαλιά. Ήθελε να δώσει την συμμετοχή στον Μχιταριάν, αλλά δεν μπορούσε να έχει στον ματς και αυτόν και το Μάτα, καθώς αμφότεροι είναι κοντοί και η ομάδα θα μειονεκτούσε στο ψηλό παιχνίδι.

Ο Μάτα όταν βγήκε ήταν έξαλλος, αλλά όταν του μίλησε ο Μουρίνιο άρχισε να γελάει, του είπε τον λόγο και φάνηκε να δέχεται την δικαιολογία του προπονητή του...



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ